luni, 25 aprilie 2022

Jurnal de bord COSTA TOSCANA. Distracție & relaxare

 

Spuneam în primul articol (link AICI) că vasul Costa Toscana este un adevărat oraș plutitor! Revin și detaliez: pe lângă cele 16 restaurante și 19 baruri, are patru piscine, jacuzzi exterior și interior, piscină interioară pentru copii, zone de șezlonguri, sală de sport, SPA, salon de înfrumusețare, zonă pentru sport, o pasarelă uriașă, la ultimul nivel, pentru plimbare...Ah, și ce credeți? Găsiți aici și water park!

 

Și ca să vi le dau cu nume și prenume, iată-le!

Zona Health and Fitness

 4 piscine - Infinity pool, Il Forte beach pool, La Spiagga beach club pool, Versilia beach pool  Splash acqua park with waterslides

 Private 19 solarium 

 Solemio Gym

 Solemio spa

 Solemio beauty salon

 Sports court

 Infinity walk  Volare skywalk

Zona Entertainment

 Poltrona Frau event space 

 Colosseo atrium event space

 Casino Granducato 

 Passeggiata Volare lounge 

 Sala Giochi arcade

 Outside movies

 Squok kids club 

Așa că de unde plictiseală? Ca să le răspund astfel prietenilor care m-au întrebat: ce poți să faci toată ziua "închis acolo"? Păi "închis acolo" înseamnă o proprietate uriașă, în care îți faci pașii zilnici doar plimbându-te dintr-o zonă de divertisment în alta. Sau de la un bar la altul! 

Și pentru copii există o zonă specială, ceea ce face Costa Toscana o destinație specială și pentru familiile cu copii mai mici sau mai mari.

Iar distracția de seara este cu de toate pentru toți! Indiferent de vârstă, este imposibil să nu vă simțiți bine pentru că sunt zone separate, cu muzică diferită, de dans romantic sau de zbânțuială! 😀

Ah, iar compania Costa Cruise, de care aparține vasul Costa Toscana plus alte 10 nave, găzduiește show-ul The Voice of The Sea. Am fost și noi și ne-am super distrat!































 Despre mâncarea pe Costa Toscana, am scris AICI!

Revin cu un articol despre cea de-a doua oprire, Marsilia!

 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search