joi, 2 martie 2023

Am testat tratamentul VISIBLE AGE REVERSE by DR JDM la Institutul Guinot


A fost lansat primul tratament profesional cu neurocosmetic din România - VISIBLE AGE REVERSE by DR JDM, la Institutul Guinot din București! Iar eu l-am testat și sunt foarte încântată de rezultat, 48 de ore mai târziu!

Tratamentele pe bază de neurocosmetice sunt considerate viitorul industriei de înfrumusețare la nivel mondial, fiind o abordare complet neinvazivă, de corectare a semnelor înaintării în vârstă, apelând la resursele propriului organism.

Top Line a lansat, în premieră pentru România, la Institutul Guinot din București, VISIBLE AGE REVERSE by DR JDM, o tehnologie inovatoare, unică în lume, bazata pe neuroștiința având ca scop corecția semnelor de îmbătrânire a tenului.

Tratamentul profesional, realizat în clinici și saloane de înfrumusețare, îmbină acțiunea concentratului AGE INFLUX, aplicat pe piele, cu cea a electrozilor Vibrosoothing și Vibrodermic, pentru a stimula fluxul sangvin si inervarea cutanata la nivelul pielii, ceea ce va regenera celulele epidermei.

”Pe măsura ce avansăm în vârstă, constatăm o diminuare a fluxului sangvin, ce are ca rezultat reducerea nivelului de oxigen, energie, vitamine și aminoacizi din stratul bazal. Terminatiile nervoase la nivelul pielii devin din ce in ce mai scurte si inervarea cutanata este deficitara.

De asemenea scade și gradul de regenerare celulară odată cu vârsta, scade și activitatea fibroblastelor, ele fiind celule specializate din derm care produc proteine de susținere și recreează fermitatea și elasticitatea pielii. Fibroblastele participă și la metabolismul de vindecare, prin sinteza de elastină, colagen, reticulină.

Odată aplicat concentratul AGE INFLUX, o formulă neurocosmetică, terminațiile nervoase de la nivelul pielii vor transmite creierului informația că este nevoie să suplimenteze fluxul sangvin. 

Prin urmare, se va stimula regenerearea epidermei în straturile germinative, având drept rezultat un ten tânăr, mai dens, mai ferm!”, declară Diana Baicu, Director General Top Line, compania lider în industria de frumuseșe profesională din România, distribuitor al tehnologiei VISIBLE AGE REVERSE.

3 ingredienți activi unici

Ingredientul activ LIFE INFLOW acționează asupra fluxului sangvin și, cauzând vasodilatarea în derm, contribuie la rehidratarea acestuia. Fluxul sangvin reactivat regenerează epiderma și îi oferă densitate, pentru recrearea unui aspect neted și tânăr.

Ingredientul activ LIFE INFLUX acționează asupra impulsului nervos. Odată cu vârsta, activitatea diferitelor sisteme nervoase senzoriale ale pielii scade. Dar pielea este un organ viu al cărui metabolism depinde, de asemenea, de impulsul nervos. Ingredientul activ LIFE INFLUX regenerează activitatea terminațiilor nervoase și stimuează regenerarea celulară.



Ingredientul activ FIBERLIFE acționează asupra fibroblastelor, deci asupra fermității. Odată cu vârsta, activitatea fibroblastelor scade. Fibroblastele sunt celule specializate din derm care produc proteine de susținere și recreează fermitatea și elasticitatea pielii. Ele participă la metabolismul de vindecare (elastină, colagen, reticulină etc.). 

Substanța activă FIBERLIFE conține o bază de mediu de cultură celular (20 de aminoacizi, 14 vitamine și 22 de elemente biologice).

Formula neurocosmetică activează, prin intermediul neuromediatorilor, un corpuscul din piele responsabil pentru răspunsul termic. Acesta primește mesajul că pielea se încălzește la temperatură de peste 40 de grade și trebuie să primească aflux sagvin pentru a diminua această temperatură. 

În realitate, este vorba despre un mesaj psihic, și nu există în piele o acțiune termică. Creierul activează afluxul sangvin și acesta aduce în stratul germinativ aminoacizii necesari pentru regenerarea pielii, plus substanțele bebefice pentru stimularea celulelor.

 


Doi electrozi completează acțiunea neurocosmeticului

Coroborate cu acțiunea neurocosmeticului, acțiunea electrozilor sistemului VISIBLE AGE REVERSE stimulează shimbările la nivel de derm și epiderma.

În timpul tratamentului, prin aplicarea electrodului Vibrosmoothing, ridurile epidermale sunt netezite și se diminuează astfel contracția musculară .

Apoi, electrodul Vibrodermic distribuie țesutul conjunctiv al dermului pentru a umple ridurile din interior. Afluxul de sânge va reda volumul dermului în mod natural.




Tratament rapid, de doar 30 de minute

Tratamentul VISIBLE AGE REVERSE by DR JDM durează doar 30 de minute și poate fi aplicat pentru corectarea ridurilor de la nivelul frunții, a liniilor de încruntare, diminuează ridurile laba gâștii, șanțurile nazolabiale, ridurile de pe maxilar și gât.

Protocolul de efectuare a acestui tratament nu necesită demachierea ochilor. Efectele tratamentului sunt vizibile chiar după prima ședință la 24-48 h.

Tratamentul Visible Age Reverse se adresează tuturor persoanelor preoocupate de procesul de îmbătrânire, indiferent de tipul de ten sau vârstă.

Se recomandă în cură intensive de tratamente, la interval de o săptămîână, pentru efect cumulative și de durată, și apoi o ședință de întreținere pe lună.

VISIBLE AGE REVERSE este disponibil în prezent la Institutul Guinot din București (Calea Dorobanți 116-121, www.guinot.ro), și, în curând și în alte clinici și saloane de înfrumusețare din țară.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search