joi, 2 martie 2023

Câte minute pe zi îți acorzi ca să obții un chip mai luminos?Pulbere de diamante, de rubine, perle, caviar... Iată câteva dintre ingredientele care pot face minuni pentru tenul nostru. Și, totuși, nimic nu se compară cu o curățare realizată corespunzător!

O piele încărcată cu reziduurile de peste zi nu va putea beneficia de pe urma niciunui produs minune de înfrumusețare. Pentru că da, praful, sebumul, celulele moarte vor împiedica orice substanță să acționeze. Nu uita! Curățarea este esențială pentru menținerea aspectului sănătos și catifelat al pielii. 


Ajută pielea să respire

Oare te-ai gândit vreodată ce bagaj poate căra pielea noastră în fiecare zi? Transpirația și sebumul astupă porii, ceea ce poate duce la apariția acneei. Lor li se adaugă particulele de praf și poluare, celulele moarte, dar și bacteriile care fac parte din microbiomul pielii (bacterii bune, care țin în echilibru bacteriile negative). Când pielea este încărcată de impurități, bacteriile negative câștigă teren și pielea are de suferit, porii sunt astupați și pot apărea pustule sau puncte negre. 

Spălând pielea, inclusiv tenul, dimineața și seara, ea va scăpa de povară și va fi perfect pregătită pentru a primi următoarele tratamente.

Menține hidratarea

Curățarea atrage după sine o bună hidratare. Iată și de ce: impuritățile de pe ten schimbă pH-ul pielii, ceea ce nu permite reținerea apei într-o cantitate suficientă. Rezultatul? Pielea se deshidratează. Așadar, iată încă un motiv pentru o curățare perfectă în fiecare zi.

Cu ochii pe acumularea de sebum!

Glandele din piele produc sebum cu un scop unic: să ne protejeze pielea. Acesta ajunge pe suprafața pielii prin foliculii de păr și formează o barieră împotriva bacteriilor și altor agresori. Dar, pentru că mereu există un dar, murdăria blochează porii și sebumul sub piele, ceea ce duce la pătrunderea bacteriilor în pori și la inflamație. Curățarea însă lasă sebumul să-și îndeplinească misiunea și previne apariția acneei.

Alte atuuri

Un ten curat are un aspect radios, își menține mai mult timp catifelarea, aspectul porilor este diminuat, tratamentele vor avea o acțiune mai profundă și va fi mai sănătos.

Secretele unei curățări de top


Curățarea feței pare o banalitate, însă e un gest care e nevoie să facă parte din rutina noastră permanentă de frumusețe. Avem nevoie de curățare atât dimineața, cât și seara. Dimineața eliminăm transpirația și excesul de sebum, iar seara toată murdăria acumulată de-a lungul zilei, celulele moarte și transpirația. Dacă sărim peste o curățare nu trebuie să ne mirăm când un coș apare „din senin”!

Un ten curat, hidratat și tonifiat radiază frumusețe, tinerețe și sănătate. La orice vârstă, soluțiile de tonifiere acționează la nivelul straturilor medii ale pielii și creează acea fermitate de care ai nevoie pentru a te simți sigură de tine. Apelează la produse de curățare polivalente care reușesc să acopere mai multe obiective deodată. Recomandarea noastră este apa micelară ISDIN Micellar Solution 4 in 1! 

Curioasă să îi afli atuurile? Iată-le:

1. Înlătură machiajul

2. Curăță

3. Tonifică

4. Hidratează


Și toate acestea, dintr-un singur și simplu gest, în câteva minute. Deoarece Micellar Solution 4 in 1 de la ISDIN nu are nevoie de clătire! În plus aceasta nu irită ochii, deci este ideală pentru cel mai mare test al demachiantelor: mascara rezistentă la apă! Și unde mai pui că nu conține alcool, parfum, săpun.

Formula sa cu ingrediente naturale curăță delicat machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă, fără a altera bariera protectoare a pielii. În plus, tonifică și hidratează instant tenul.

Se aplică dimineața și seara îmbibând o dischetă demachiantă și curățând delicat pielea feței și a gâtului.

Cea mai rapidă rutină de curățare care îți păstrează tenul suplu, luminos și cu aspect tânăr are un nume: ISDIN Micellar Solution 4 in 1.

Produsele de îngrijire ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search