marți, 24 noiembrie 2009

Marius Dragomirescu dixit

Ura antibasesciana naste parodii neverosimile. Acum privesc la TV "chestii incredibile": Marko Bello frate cu W.C. Tudor, "intelectualii" George Becali si Marean Van Ghelie sunt uniti in idealuri contra lui Basescu (idealuri desavarsite la Sorbona!)Ion Iliescu ii da dreptate lui Emil Constantinescu ( alooooo balamucul???)cand ex-tapul presedinte il ataca pe Basescu, iar vasnicul sustinator al liberalismului de tip Bratianu, aici il numesc pe Crin il pupa pe gingii pe Prostanacu' social democrat ( se rasuceste in mormant Ionel C. Bratianu !) uniti de acelasi ideal: Jos Basescu ! Realizati cat de mare este Basescu daca ne asterne pe ecranele LCD sau plasma, aspecte incredibile in care cei mai mari dusmani ancestrali coalizeaza impotriva lui? Azi dimineata l-am vizionat pe ecran pe unul dintre posturile tv ale partidului televizor pe mancatorul din palma moguliana, Mircea Badea, care vomita contra lui Basescu, dornic sa-si pape sandwichul zilnic generos de la fabrica de paine Grivco. Ma uit la ei si mi se face pofta de emetiral sustinand tot odata SINCER ca nici intr-un caz Basescu nu e idealul, dar aplicand metoda comparatiei...

Astept reactii pline de fluide si nu am sa neg niciodata evidenta clara a contemporaneitatii politicii noastre cu riscul de a ma imbolnavi de gloante in piept si de carne in frigider. Ura anti-basesciana a atins cote socoliene. Probabil ca numindu-l pe Prostanac Presedinte iar pe Vanghelie ministru la educatie , Romania va rasufla usurata: am scapat de Basescu! Lucru care cu siguranta se va intampla de pe 7 decembrie...in colo. Momentul 7 decembrie va insemna si inceputul sfarsitului trustului "Felix": ce va mai scoate pe gaura gurii Mircica Badea, personajul care plangea cu lacrimi de motan ca PSDul i-a furat fabrica de obiectul muncii al fetitei din povestea nordicului Hans Christian Andersen? Mircica se va reprofila si avand prea mult timp liber va face mai mult decat o bruma de miscare!
Zuzele spunea...

atat de tare ne=a placut comentariul tau, incat am decis sa-l facem rubrica separata:)

adela sirghie spunea...

Si mie mi-a placut comentariul lui Marius foarte mult!
Dar trebuie sa mai remarc ceva: Basescu asta e atat de puternic incat a fost nevoie de toata coalitia impotriva lui? PSD, PC, PRM, PNL, UDMR, PNG-nu tin minte exact daca asa se numeste partidul lui Gigi Becali. Deci toti astia, ca sa invinga un singur om. Basescu. Asadar, bravo, Basescule!

Carmen spunea...

Se pare ca da, Basescu este foarte puternic. Dar si periculos si DICTATOR in acelasi timp.

Anonim spunea...

Base, cred ca a venit timpul sa pleci la carma vreunui vapor care mai tarziu sa esueze undeva prin Antarctica! Sunt convinsa ca vor mai fura si altii, dar cel putin, nu mai furi tu! Dispari si scuteste-ne de fata ta de bidon turtit si de ipocrizia care te insufleteste!

Marius Dragomirescu spunea...

Este atat de "dictator" incat toate televiziunile il injura zilnic. Halal dictator! Chestia cu "dictator" a scos-o tot trustul Intact.Va solicit raspuns la intrebarea: cum il poti numi dictator din moment ce 24 de ore zilnic televiziunile il injura non stop, iar cotidianul felixian condus din umbra de tizul meu , cel insa fara bacalaureat absolvit, dar nascut in orasul cu potential de risc maxim de rasturnare al carutelor incarcate cu fanii pilotului cvaduplu campion la formula 1(plural), il porcaieste mai ceva decat Evelyn Badea pe Claudia Balan? Pai mai nenica, daca il numiti pe Basescu dictator ar rade si premiantii scolilor ajutatoare aratand cu degetul acuzativ si rostind sacadat abuzand de gerunziu numele transformat in renume al venezueleanului presedinte Hugo Chavez. Apropo de dictatorism si revolutionism specific sud american, la apusul soarelui aflandu-ma intr-un autoturism dotat cu radio, ce credeti ca mi-a fost dat sa aud urechilor pe frecventa radio Guerrilla? Nu, n-ati ghicit...nu spectacolul de Craciun estival sustinut de corul surdomutilor, ci un comentariu politic, evident referitor la viitorul fost Presedinte al Romaniei. Comentariul facea referire la referendum, mai exact la faptul ca in urma referendumului de duminica concluzia este clara: 75% dintre romani au votat contra lui Basescu!(scriu vorbind si tusesc razand in timp ce privesc la tv cu ochii inchisi, cu mana pe tastatura blocata de uimirea rezultatelor finale la proba de fidelitate al asociatiei non profit al babelor abuzate sexual!)Cum s-a ajuns la concluzia asta?!? Pai...ne explica vocea: daca 50% au votat la referendum, dintre care aproape 25% dintre ei au votat NU, la care se adauga ceilalti 50% dintre romani care nu au votat la referendum , inseamna ca ...75% dintre romani nu au raspuns DA la referendumul lui Basescu! Pai bine mai Felix, inteleg ca iti place "sa te joci de'a Basescu" si ca Mircica joaca rolul lui Boc, dar ce ti-au facut matematicieni celebri ca Titeica, Moisil-fondator al scolii de algebra logicii(!!!), Thales sau Pascal de le subminezi inteligenta?
La cat m-am erijat in aparatorul Presedintelui (inca in functie) ar trebui sa se autosesizeze Traian si sa faca o magie, astfel incat de luni sa semnez condica la Cotroceni. Carmen, apropo de comentariul tau...este ca-mi place sa traiesc periculos?

Carmen spunea...

Hmmm, nu cred ca taiesti deloc periculos! Faptul ca ai o opinie nu inseamna neaparat curaj.Oricum, imi place stilul tau acid!

Anonim spunea...

Nu va mai agitati atat !! Traian Basescu va castiga detasat !! ...Nu v-ati saturat de atatea calcule??

adela sirghie spunea...

Ce repede uita oamenii ca psd e un partid plin de tortionari frustrati, ce repede se uita crimele de la Revolutie, mineriadele si recenta greva de la metrou, care toate apartin nucleului tare si nemuritor -se pare, din psd.
Un dictator face baie de sange si crime, a facut Basescu ceva de genul asta? Nu.
Toata lumea zice ca Base e cel mai mare hot pentru ca asa vazut la televizor ca se spune, asa a citit in presa psd-ista. Romanilor le place sa dea intr-un tap ispasitor, nu stiu sa isi asume singuri vina, neputinta sau frica.
Acum toata lumea tremura de fericire ca daaa se va intoarce Iliescu vom avea liniste si pace, va fi ajutat de Vanghele si Adrian Nastase, uite au fost facute si cateva vizite la Moscova in acest sens.
Sincer, mai uraste cineva comunismul in tara asta, sau e mai simplu sa strigi ca de vina e Basescu? Nu de alta, dar ai vazut tu la televizor niste oameni mari care asta iti spun pana incepi sa crezi si tu.

Marius Dragomirescu spunea...

Remarc comentariul Adelei si aproape ca nu-mi mai venea sa cred ca inca mai sunt oameni care pot privi obiectiv lucrurile. Problema cea mai grava, in viziunea mea, nu este referitoasre la cine va castiga alegerile ci la faptul ca ma cutremura ideea ca mas media aservita unor interese politice, poate influenta constiinta si gandirea multor oameni. Este fara precedent actualul bombardament mediatic anti-cineva.Non stop sa ataci o persoana si familia sa mi se pare ca intra deja in sfera patologicului. Multi care, realmente, il urasc pe Basescu nu stiu sa-si argumenteze motivatia, o fac pentru ca asa e la moda, asa e trendy...sa-l urasti pe Basescu si sa "scapam de el". Ok, fiecare e liber sa gandeasca liber, dar majoritatea celor care il urasc(nu a celor care nu-l voteaza!) oare stiu de ce il urasc? Trusturile lui Voiculescu si Vantu joaca rolul de Gregorian Bivolaru pentru mintile multor conationali de ai mei. Ce rost are sa ma mai uit la Antenele 1,2,3 cand stiu ca nu o sa vad nimic nou altceva decat dejectii aruncate catre Basescu?!? Oare chiar este Basescu cel mai mare rau din lume pentru romani? Ar fi bine daca intr-adevar ar fi asa, fiindca de luni 7 decembrie , Romania se va insanatosi. Sa urasti din inima pe cineva fara sa stii de ce...mi se pare un indemn la un consult psihologic. Oare cum va arata lumea romaneasca dupa 7 decembrie? ce va mai zice Mircea Badea? Ce va mai zice mustaciosul domn Stan, cel cu omniprezentul laptop din emisiunea lui Gadea? Si intr-adevar,Adela, oare uitam atat de usor atrocitatile fostei guvernari PSD?
P.S. Multumesc "mogulelor" acestui blog pentru rubrica acordata mie. Sincer ma onoreaza si ma obliga.

adela sirghie spunea...

In spatele lui Traian Basescu este Traian Basescu. Il cunoastem. In spatele celorlalti doi, Geoana si Antonescu sunt interese fulminante, o foame neostoita de bani, interese, sange si crime, aceasta e de fapt dictatura si reintoarcerea comunismului. Voi ati urat vreodata comunismul? Eu da. A fost o ura reala, care nu mi-a trecut nici acum si nu imi va trece niciodata.

Anonim spunea...

daca ar fi s-o luam asa, pe vremea comunismului n-a murit nimeni de foame! asa ca, vive le comunism!

Butterfly spunea...

Sunt convinsa ca avem de ales intre doua rele, sau mai exact "doi rai" :D
Nu este corect ca nu avem pe cine vota in Romania pentru ca de fapt s-au perindat cam toti si nu au facut nimic, dar este normal ca nu il mai vrea nimeni pe Base si sa zica mai bine oricare decat el pentru ca atunci cand a fost ales ne-am pus sperantele in el, l-am crezut ca va face lucruri bune si el ce-a facut, s-a certat cu Tariceanu aproape tot mandatul, i-a facut lui Nuti minister, l-a pus pe Videanu la economie dupa ce a nenorocit Bucurestiul, pe Boc ministru si pe EBA in Parlamentul European, de aceea nu il mai vrea lumea pentru ca a facut circ toti acesti ani si rezultatul este ca nu avem turism, nu avem economie, nu avem drumuri, nu avem bani pentru salariile bugetarilor, nu avem spitale, deci nu mai avem nimic de pierdut...

Anonim spunea...

@Butterfly: Cica "nu il mai vrea nimeni pe Base"... Ce prostie! Pana una-alta, Basescu a luat mai multe voturi decat Geoana si mai multe voturi decat Antonescu. In turul doi, vom vedea. Oricum, un pesedist nu va avea niciodata votul meu. Never ever! Chiar nu putem scapa de comunistii astia? N-au plecat niciodata cu adevarat de la manete, asta e trista realitate. Eu nu sunt in PDL, n-am fost niciodata, dar votez Basescu din toata inima.

Marius Dragomirescu spunea...

@Butterfly, zici ca Videanu a nenorocit Bucurestiul.
1.Intr-adevar, Videanu, nu a facut posibil decat realizarea infrastructurilor a doua imense aretere: Colentina si Stefan cel Mare, Videanu nici macar nu a reusit sa bage carnatii in Cartea Recordurilor si nici autostrazi suspendate nu a cladit precum Doctoru' Oprescu. Prin ceea ce facut( de fapt nu a facut!) Oprescu mi se pare de departe cel mai ineficient primar. Contraziceti-ma cu argumente.
2.Pe EBA NU a bagato taica-sau in P.E. ci numarul de voturi primite in baza unui scrutin electoral!
3.Zici ca i-a facut Basescu minister Elenei Udrea...pentru mine este mai important ca orice faptul ca exista un Minister al Turismului, nemaicontand cine il conduce. Turismul trebuie sa ramana o prioritate nationala a economiei. Avem potential turistic imens si nu trebuie tratat acest sector de activitate doar la nivel de agentie.
4.Te citez :" nu avem turism, nu avem economie, nu avem drumuri, nu avem bani pentru salariile bugetarilor, nu avem spitale, " din pacate ai mare dreptate! Dar trebuie sa cunosti un lucru important: de toate aceste lucruri se fac vinovati, in primul rand, Executivul si Legislativul !
Am sa-ti dau si o veste buna, Butterfly, de luni 7 decembrie vei scapa de grija lui Basescu, dar stiu sigur ce vei scrie pe acest blog pe 7 decembrie 2010.

zuza G spunea...

Butterfly, noi te asteptam pe blog indiferent ce se va intampla pe 7 decembrie 2010 :))
Si apropo...si eu vreau sa dispara Basescu! Cu siguranta voi vota impotriva lui! Indiferent cine va veni in locul lui, sunt convinsa ca nu ne va face mai mult rau de atat!

Zuzele spunea...

Uite ce e Marius, ca veni vorba de EBA. Am niste prieteni care lucreaza la o primarie condusa de un primar PDL-ist din judetul Dambovita. Stiu sigur, sigur, ca primarului i s-a impus ca la alegerile pentru PE, EBA sa obtina neaparat 10 voturi din comuna respectiva. Asta pt ca sefii PDL au facut un calcul simplu: daca va obtine minimum 10 voturi de la fiecare primarie portocalie, va iesi europarlamentar. De frica, primarul (repet, membru al PDL, nu independent ca EBA) si toata familia lui a votat-o pe EBA si a mai si platit niste amarati ca faca norma impusa de 10 voturi.
De asemenea, in cadrul aceleiasi primarii, au fost amenintati de catre portocalii de la Consiliul Judetean DB ca daca Basescu nu va obtine 75% din voturile comunei, se va lasa cu concedieri masive ;)
Bine, aici intru in niste detailii prea amanuntite, ca si despre PSD-isti stiu exact oameni care au carat cu dubele de marfa oameni la vot ca sa voteze 3 trandafiri...

Cat cu turismul....hmmm..stii care e parerea mea, ca doar stii ca o cunosc prea bine pe Udrea. O admir, totusi pentru ca a readus TUI in Romania si a inclus tara noastra in cataloagele Dertour. In concluzie a facut doua lucruri extre de importante!

Marius Dragomirescu spunea...

Catre "Zuzele",
Faptul ca masinaria de partid (indiferent care: PSD sau PDL) "lucreaza" in a colecta cu orice chip voturi, nu mai mira pe nimeni, fiindca asta este rolul lor:de a manipula! Despre EBA , ii raspunsesem lui Butterfly, ca nu taica-sau (adica Traian) a numit-o parlamentar in PE, ci...numarul suficient de voturi ale populatiei, voturi obtinute si cum bine zici tu prin ajutorul "masinariei de partid". Si nu uitati ca si domnii George Becali si Corneliu Vadim Tudor sunt colegi cu EBA !
Nu pot aproba insa "psihoza antibasesciana" doar pentru ca e la moda, "e trendy" si pentru ca asa vrea Voiculescu. Uitati-va la Mircea Badea cat de penibil este cand seara de seara in afara de mascareli la adresa lui Basescu altceva nu mai stie sa spuna. Sunt convins ca la ce salariu ii da Voiculescu, prezentatorul Badea ar fi in stare sa o injure si pe...oricine. As vrea ca toti care il urasc pe Basescu sa stie de ce il urasc, care este motivul urii si nu ca il urasc consecinta doar a faptului ca "Antenele" joaca rol de Gregorian Bivolaru asupra mintilor umane. Cei care il urasc din inima pe Basescu risca sa ramana in viata fara motiv de a injura, dupa 6 decembrie, cand despre Basescu ca presedinte se va vorbi la timpul trecut. Dupa acel moment se va asterne linistea peste tara noastra, iar acest lucru imi aduce aminte de momentele campaniei electorale a anilor 90: "Ion Iliescu - un Presedinte pentru linistea noastra!"...si intr-adevar: a fost cam prea multa liniste in mintile,frigiderele,buzunarele si sufletele acestui popor frumos,comic, dar lipsit de pragmatism.
Cat despre Elena Udrea: nu consider un argument justificat faptul de a fi injurata si porcaita doar pentru ca este blonda si apropiata de Basescu. Un motiv real de a fi injurata,daca vreti, este sotul dansei:Dorin Cocos, cel care a castigat catraliarde de euro si infinite de dolari prin nemunca, doar pentru ca a vopsit parcarile publice si a incasat bani pentru propiul buzunar!Vedeti....asta este un argument sa o injuram pe Udrea! Sa nu omitem insa,precum chiar tu reamintesti, doar cateva din meritele ministrului Udrea. In incheiere ma voi repeta cu un singur lucru, de fapt o intrebare retorica: Cum ar fi fost daca, precum Spania, Marea Britanie, Norvegia( e Regat si nu are Presedinte...asta pentru Udrea!)si Romania ar fi avut ACUM monarhie constitutionala?

Butterfly spunea...

Marius, totul pana la Badea...:))
Incerci sa ne convingi ca noi am votat-o pe EBA??? sa fim seriosi, taticul ei a aranjat ca ea sa fie votata, cu Becali si cu Vadim este alta treaba, ei au niste partide in spate, dar ea a candidat ca independenta, asa ca nu ne mai pacali ca a ajuns cu votul nostru ca fara ajutorul lui taticutu nu ar fi ajuns decat in excursie la Bruxelles, macar daca ar fi fost ceva de capul ei...
Sincer tu chiar crezi ce spui sau incerci sa ne manipulezi pe noi????
Si Udrea nu ma deranjeaza pentru ca este apropiata de basescu sau pentru ca este blonda, Udrea ma deranjeaza pentru ca nu este capabila, pentru ca nu ii este gandul decat la cum sa dea bine pe sticla si reuseste de fiecare data sa fie foarte penibila de cate ori apare, lasa-ma cu meritele ministrului Udrea :)))
Apropo...catraliardele alea ale lui Cocos au fost facute cu primarul Videanu, cu PDL-ul cu toata gasca lor de oportunisti...

zuza g spunea...

subscriu, fara doar si poate, Butterfly! Parca mi-ai citit gandurile!:* cat despre badea, i love him too! :)))

Marius Dragomirescu spunea...

@Butterfly, nicidecum nu am scris ca tu sau..."voi" ati votat-o pe EBA ! Daca ai fi citit mai cu atentie comentariul meu ai fi inteles ca EBA a ajuns corect in P.E. la fel ca si Vadim si Becali, dar ajutata de "masinaria de partid" a PDL. Faptul ca in P.E. ne reprezinta europarlamentari precum EBA,Vadim si G.Becali nu este vina nimanui decat a noastra, a romanilor! Pe cei trei enumerati anterior nu i-au bagat extraterestrii in P.E.
@Butterfly,eu pledez la rationament atunci cand ne asumam raspunderea sa facem afirmatii scrise si/sau verbale, nu sa aruncam cu noroi in cineva doar pentru ca nu ne place acel cineva...presimt ca voi urma eu sa fiu "gratulat" cu fluide. NU incerc sa manipulez pe nimeni, fiindca nu a manipula este rolul meu pe acest blog.
Despre Udrea, vreau sa subliniez realizarile mistrului Udrea si astept contraargumente solide:
- distributia tichetelor de vacanta, fapt ce constituie premiera pentru turismul romanesc, ajutand astfel turismul romanesc in plina criza economica;
-promovarea concreta (pe bani multi intr-adevar!)a turismului romanesc pe plan european;
-obtinerea in mandatul sau a doua "oscaruri turistice" pentru Romania;
-readucerea TUI in Romania (TUI este un gigant, un reper in turismul mondial!)
Afirmatiile mele scrise sunt oare halucinatii? Orice am scris poate fi probat, verificat!
Catraliardele de euro si infinitele de dolari ale domnului Cocos au inceput a fi facut , nu de pe vremea lui Videanu, ci in mandatul de primar al Capitalei a lui Basescu. Iar te-am prins neinformata, draga Butterfly !
Cat despre Mircea Badea, sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura lui! Tipul este un frustrat care foloseste TV, emisiunea sa in scopuri personale pe de o parte, respectiv in scopuri antibasesciene la comanda lui Voiculescu. Nasol de Badea va fi atunci cand Basescu nu o sa mai fie Presedinte, pierzandu-si astfel obiectul muncii.

Butterfly spunea...

Da, si doar "intamplator" tatal ei conduce "masinaria de partid"...vezi ca pana la urma am ajuns de unde am plecat?
Contraargumente la Udrea nu vreau sa iti aduc, prefer sa zic ca ai dreptate decat sa imi pierd timpul si sa ma apuc sa dau exemple.
In ceea ce priveste averea lui Cocos era logic ca nu a facut-o doar in mandatul lui Videanu, dar te-am lasat sa zici tu de Basescu, vezi, pana acum ai recunoscut ca EBA a fost pusa la Parlamentul European de "masinaria de partid" PDL, si ca averea lui Cocos a crescut pe mandatele lui Base si Videanu, mai ai de recunoscut cocotarea lui Nuti la Turism, desi aici se pare ca avem o problema pentru ca se pare ca ai o slabiciune pt ea cum am eu o slabiciune pentru Badea, uite, fac eu primul pas, Recunosc ca Badea devine veninos atunci cand i se pune pata pe cineva, acum trebuie sa recunosti si tu ca Nuti nu are nici o treaba cu turismul...
P.S. Sa stii ca nu ti-o iau in nume de rau, fiecare avem dreptul la o opinie, faptul ca discutam in contradictoriu nu inseamna ca nu apreciez talentul tau pentru scris, sper sa nu fii ruda sau ceva cu D-na Udrea, pentru ca atunci te inteleg perfect :)

Marius Dragomirescu spunea...

@Butterfly, tin sa precizez inca de la inceputul acestui comentariu ca eu NU fac campanie pro EBA,Udrea, Basescu sau PDL, dar nici nu pot sta indiferent atunci cand consecinta a "psihozei antibasesciene" se arunca cu noroi in persoanajele mai sus mentionate fara argumente clare. Nu neg faptul ca manifest subiectivism in exprimare si asta nu datorita unei eventuale simpatii proPDL , ci din cauza antipatiilor mele fata de PSD, deoarece nu-mi pot sterge din memorie ceea ce a insemnat PSD pentru Romania, cat rau au putut face personaje ca:Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase etc... "Masinaria politica" functioneaza in interiorul oricarui partid...vezi si cazul Daciana Sarbu - europarlamentar. Este evident ca o data ajuns la putere, omul politic roman cauta sa se imbogateasca si mai mult, nu putem nega evidenta. Te invit la o proba de sinceritate: stii ce a facut Basescu in timpul cat a fost Primar, spune-mi ce au facut ceilalti fosti sau actualul Primar al Capitalei? Exact pe argument vreau sa se bazeze dialogul nostru de la distanta.
Revin la Elena Udrea. Nici aici nu am cum sa neg evidenta faptului ca a fost "cocotata" in functia de ministru al turismului datorita relatiilor bune cu Basescu, as fi penibil sa nu accept acest lucru clar. Dar, pentru mine personal, Elena Udrea a fost surpriza frumoasa foarte neasteptata a Guvernului. Mi s-a parut cel mai activ ministru al turismului din 1990 pana azi. Ca sa ajung la aceasta afirmatie am folosit metoda comparatiei.Iti amintesti de exministrul turismului Dan Matei Agaton? Stii de ce in anii 90 TUI a preferat Bulgaria(PSD guverna!) in detrimentul tarii noastre, desi prima optiune a TUI a fost Romania? Stii de ce litoralul romanesc este asa cum il stii, iar cel bulgaresc a inflorit? Atunci de ce sa o balicarim pe Udrea, doar ca presa o mediatizeaza excesiv aruncand obiectivul in decolteul ei? Traiesc sentimentul ca te-ai nascut la ceva timp dupa mine si nu ai intalnit "teroarea rosie" a comunismului, astfel se explica ca ai fi in stare sa votezi si cu Ceausescu, doar sa nu mai fie Basescu Presedinte.
P.S. BREAK NEWS: Copiii premianti ai unei scoli ajutatoare din municipiul Crocodileni, proaspat reintorsi acasa de la Olimpiada de geofizica si limbi clingoriene sustinuta la Portland judetul Oregon, sustin la aceasta ora un cros al tineretului octogenar. Motivul? L-am aflat de la corespondentul nostru local, Dinu Paturica Moguliciu: insasi Traian Basescu ii alearga cu furie manifestandu-si dorinta de a le aplica lovituri cauzatoare de deces mortal in plexul solar. Pentru a scapa de pumni in plexul solar, unul dintre copii ne-a declarat ca va fugi non stop de Basescu pana la apusul soarelui cand acesta din urma nu il va mai putea lovi in plexul solar. Vantu a inceput sa sufle tare si asta ar fi o problema in desfasurarea crosului, dat fiind faptul ca pana la punctul de sosire, adica in balneoclimaterica statiune Felix, ar mai fi cativa km, conchide corespondentul nostru, care spune mereu doar adevarul, Dinu Paturica Moguliciu.

Butterfly spunea...

Te cred ca nu esti fan PDL, asa cum nici eu nu sunt fan PSD, da, ai dreptate ca nu am cunoscut "teroarea rosie" decat prin ochii unui copil, nu sunt in stare sa il votez chiar pe Ceausescu numai sa scap de Basescu, poate pentru tine argumentele mele nu sunt clare, dar pentru mine sunt suficiente, asadar motivele pentru care nu il mai vreau pe Basescu sunt:Cearta acestuia permanenta cu toata lumea care il contrazice, gasca lui de papusi oportuniste, vezi Udrea, EBA, Boc, Videanu, etc, faptul ca tara noastra este intr-o stare mai proasta decat atunci cand a luat-o, nu este un om de cuvant si o intoarce mereu ca sa pice el bine, nu stiu daca ai observat dar Romania este in pragul unui dezastru, oamnii nu mai au locuri de munca, sunt din ce in ce mai multe jafuri armate, sinucideri pentru ca oamenii nu isi mai pot plati datoriile, bugetarii nu mai iau salariile intregi si le iau cu intarziere, taxa de prima inmatriculare este o mare bazaconie, turismul(si aici ma refer la calitatea serviciilor oferite in raport cu pretul cerut) , in ciuda "oscarurilor" primite de Udrea este la pamant, drumurile sunt vai de capul lor(si stiu ce spun pentru ca am traversat tara cu masina), licitatiile cu statul sunt toate aranjate (si asta tot din experienta iti spun), sistemul de sanatate e la pamant (aproape au omorat-o pe bunica mea pentru ca a avut ghinionul sa se imbolnaveasca in week-end si pana luni cand au venit doctorii au adormit-o cu calmante care au adus-o aproape de coma si s-au sesizat dupa 3 zile ca nu se mai trezeste), angajarile la stat sunt 90% pe pile.
Pentru toate astea il consider vinovat pe Basescu, nu in mod direct dar nu a stiut sa gestioneze treburile astfel incat sa dea o cat de mica satisfactie oamenilor care l-au votat.
Nu cred ca Geoana va rezolva toate aceste probleme, dar Basescu a avut sansa lui si pe mine nu m-a convins. Pentru mine aceste argumente sunt suficiente sa nu il mai vreau, nu incerc sa conving pe nimeni sa simta la fel ca mine, acum daca o fi sa ramana, sper sa isi merite sansa, daca nu, asta e...NEXT..
P.S. Alergatul copiilor nu o sa il afecteze cu nimic, poate chiar reuseste sa o intoarca in favoarea lui.

Zuzele spunea...

Pe mine m-a dezgustat definitiv ultima patanie a presedintelui nostru! daca mai aveam o urma de indoiala privind alegerile din 6 decembrie, intamplarea asta m-a ajutat sa ma hotarasc! asa cum spunea si badea, nu gestul in sine de a da un pumn in fata unui copil, ci atitudinea lui marsava si ipocrita si de 2 lei. NU asa se comporta un PRESEDINTE de tara, NU asa actioneaza, NU asa vorbeste, NU asa se apara, NU minte si NU prosteste pe fata o tara intreaga.
Era infinit mai castigat daca ar fi recunoscut greseala, daca ar fi avut bunul simt sa admita ca e o greseala si sa nu incerce sa-si gaseasca scuze, sa dea vina pe copil pentru iesirea lui necontrolata, pentru ca 3 ore mai tarziu, dupa indelungi sfatuiri cu echipa, sa apara ranjind ca un cretin sinistru si sa spuna ca el NU a lovit niciodata un copil.
Se pare ca ne ia pe toti drept cretini, cumva retardati care nu pot judeca cu propria minte si avem nevoie de indrumare din partea lui.
Fuck off, bitch!
Nu vreau sa te mai vad vreodata!
Nu cred ca vor face mare branza nici ceilalti, dar admir faptul ca sunt diplomati, ca se poarta onorabil in societate, ca nu au scapari de badarani, ca nu fac tara de ras si nu danseaza cu tigancile la petreceri campenesti.

Marius Dragomirescu spunea...

@Butterfly, Absolut INDIFERENT cine este,va ramana sau va fi Presedinte al Romaniei, vreau sa incerc sa-ti explic un lucru: de nenorocirile economice subliniate de tine , perfect adevarate ( din pacate ai dreptate!) in primul rand se fac vinovati GUVERNANTII, NU institutia prezidentiala! Te rog sa iei in calcul faptul ca inainte de a se forma Guvern PSD-PDL, Romania a fost condusa de Guvern "monocolor" PNL ! Guvernarea PNL "a predat stafeta" in 2008 cu un deficit financiar de 13% ! Deficit financiar de 13% inregistrat inainte de venirea crizei financiare in tara noastra! Acest lucru se poate proba, chiar si doar citind presa financiara apolitica! Un presedinte de tara NU poate juca rolul ministrilor de finante sau ai economiei sau industrie samd. Din cele expuse de mine anterior,te rog sa observi, ca nici macar "nu dau" in PSD din care provine posibilul nou presedinte, ci "dau" in dezastroasa exguvernare PNL. Ei, guvernarea PNL, sunt cei care achizitionau autoturisme Logan destinate Politiei cu 78.000 euro ! (Te invit sa verifici afirmatia mea!) Ei, guvernarea PNL au pus "in cap" sistemul sanitar, iar pentru problemele de sanatate nerezolvate ale bunicii tale, ar trebui "sa-i tragi la raspundere" tot pe ei...pe exguvernarea PNL, nu Institutia Presedintia Romaniei, caci NU Presedintele a administrat casele de asigurari sociale,de sanatate, ci Ministerul Sanatatii.(condus pe atunci de liberalul Eugen Nicolaescu) Reamintesc ca am votat Crin !
Pentru mine este regretabil si inadmisibil ca la 20 de ani de la revolutie, romanii nu fac distinctie intre Executiv (Guvernul Romaniei)Legislativ(Parlamentul) si Presidentie. Ai sa vezi ca si dupa 6 decembrie cand Presedinte va fi Geoana, voi sustine obiectiv tot aceste lucruri. Si ca sa inchei intr-o nota hazlie, pentru a destinde atmosfera: pentru voi si eu astept 6 decembrie ca sa "va vad" fericiti ca ati scapat de Basescu. Prea mult il urati si va inveninati viata, stricand-o. Scapand de "monstrul" Basescu, veti avea si voi ocazia sa cunoasteti pe propiile voastre piei,"ciuma rosie" a PSD, intalnindu-va la tot pasul cu nedreptatile. O spun din trairile vietii mele din acea perioada de trista amintire, cand voi probabil, nici nu aveati varsta sa votati. O spun, manifestandu-ma aici in scris, asediat mental de ceea ce a insemnat "Piata Universitatii" , o insula de libertate intr-o "mare rosie", in vremea cand "taticul spiritual" a lui Geoana, adica ma refer la Iliescu, a pus minerii si scutierii pe noi, cei care manifestam acolo cu gandul la libertate si viziune de tip Occident. Si NU, nu am nicio pila la Udrea, ba din contra...am cunostiinte politice din tabara adversarilor lui Basescu, dar NU pot vota rosu, constiinta nu ma lasa.

Butterfly spunea...

Da, ai dreptate, guvernantii, dar cine l-a numit pe Tariceanu prim ministru?Cine a numit Guvernul? Este adevarat apoi s-a sucit si s-a certat tot mandatul cu Tariceanu, dar raul fusese deja facut.EL l-a pus pe Tariceanu prim ministru.Nu am nici o speranta de la Geoana, nu l-am votat pe Geoana asa cum nu l-am votat nici pe Antonescu (tocmai din cauza lui Tariceanu nu l-am votat, de frica sa nu il vad iar prim ministru).
Stii pe cine am votat? Pe Becali :)). Nu pentru ca as fi un fan, din contra, dar m-am enervat pe toti si toate, daca ei isi bat joc de noi, cu tot felul de scheme din astea perverse, au cheltuit tot anul bugetul pentru tampenii, paranghelii, borduri, fire de iarba, etc, si la sfarsitul anului s-au trezit ca nu mai au bani de salarii si "UPS, ce sa facem, sa luam din spaga noastra? NUUU, hai sa ii dam afara pe prosti si stai, am putea sa le luam din bani celor ramasi, prin diverse scheme, am putea de exemplu sa le dam zile fara plata, dar le recomandam sa vina la serviciu, ca normal ca prostii nu or sa comenteze ca altfel ii dam afara" Cum e posibil ca sa se trezeasca la sfarsitul anului ca nu mai au bani de salarii? Pai oamenii aia cu ce sa traiasca? din "economii"?? cand salariile nu s-au marit deloc si abia ajung pt cheltuielile lunare. Normal ca se creeaza panica, oamenii se sinucid, isi pierd casele. Acestea sunt lucruri pe care unul ca Becali ar fi in stare sa le faca, deci l-am votat pe el, macar stiu la ce sa ma astept.(stiam ca nu o sa iasa dar a fost raspunsul meu personal la "masurile" lor anticriza).
Deci DA, stiu diferenta dintre institutia prezidentiala si Guvern, dar stiu si legatura dintre acestea doua.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search