vineri, 7 mai 2010

Lotiunea micelara Ivatherm, o minune!

Dragelor, de vreo saptamama tot incerc sa va spun ceva si n-am prea gasit timp. In caz ca mai gasiti pe tarabe, cumparati-va revista THE ONE ! Nu pentru continutul ei minunat, pe alocuri, ci pentru cadoul pe care il ofera: o lotiune micelara de la Ivatherm :)
Este absolut minunataaaaaaaaaaaa si pachetul costa doar 13 lei, spre deosebire de pretul produsului din farmacie -45 de lei. Asta da oferta, nu?
Este unul dintre cele mai bune demachiante pe care le-am folosit vreodata si am folosit muuulte. Nu irita, nu ustura, nu inroseste, curata excelent, nu ustura ochii, miroase delicat, nu lasa pelicula grasa pe piele, ci o atingere de catifea. imi place atat de mult, incat mi-am cumparat doua reviste si cred ca maine imi mai iau una in caz ca mai gasesc :)
Nu ma pricep foarte bine asa ca va atasez descrierea corecta a demachiantului  si nu va spun decat ca este adevarat 100% tot ce este scris acolo!

Ultraeficace, ultracalmanta, curata si demachiaza fata, ochii si buzele cu un singur gest: se imbiba cu solutie o discheta demachianta si se aplica pe piele cu miscari usoare. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Nu necesita clatire. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa.
Un demachiant formulat cu o tehnologie noua, Lotiunea Micelara este potivita oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau cu dificultati majore: piele grasa cu probleme si imperfectiuni, dermatita seboreica,
cuperoza, piele matura sau uscata.

Demachierea fetei in sezonul cald cu Lotiunea Micelara Ivatherm iti lasa pielea curata, proaspata si delicata, pentru ca este filmogena, bacteriostatica si sebo-reglatoare.
Contine un numar mic de ingrediente, cele mai importante fiind miceliile, structuri moleculare de forma sferica ce asimileaza particulele de praf, sebum si resturi de machiaj, curatind delicat si in profunzime tenul, fara sa il usuce.

Contine 30% apa termala Herculane, calmanta si antiiritanta.
Are pH fiziologic, nu contine sapun, alcool sau coloranti. Se utilizeaza odata sau de doua ori pe zi, dimineata si seara.
Gospodina de Criza spunea...

Ma duc si eu sa caut revista. Si asa trebuie sa-mi fac, de acum, provizii. Zilele trecute cineva lauda virtutile ardeiului iute. IAr eu:"iar tinctura, e buna pentru par...si, am zambit! De unde am eu informatia asta?"

Zuzele spunea...

:) Bravo, Gospodina noastra draguta! Suntem mandre de tine! :) Si acum, fuguta dupa lotiune si nu vei regreta! Sa ne spui cum ti-a placut!

Anonim spunea...

la fel de buna e si lotiunea micelara de la bioderma. sau chiar mai buna, mie asa mi se pare, dar ma impac bine si cua sta. si demachiantul care a fost cadou la unica acum o luna este bun :)

ColourMePretty spunea...

Tocmai vorbeam azi cu Ruxi,Not Beautiful Enough,despre aparitia ei.Am vazut revista in gara si m-a tentat,dar auzisem ca Ivaterm nu e chiar "wow" si am renuntat s-o cumpar.Acum ca aud ce stie sa faca regret,am sa ma duc sa o iau daca mai gasesc.Of,stiam eu ca nu trebuie sa imi incalc principiul mai bine cumperi si arunci decat sa nu iei si sa nu ai solutie :))

Tzipi spunea...

Reclama suna bine, insa de ce nu scrieti si lista de ingrediente de pe eticheta produsului ?
Pana la urma, cine si de ce si-ar intinde pe fata un coctail de chimicale care se absoarbe in piele, doar asa, pentru ca....curata frumos ? Nu as folosi chimical aia minune, nici sa mi-o dea pe gratis. Oricum, arunc toate mostrele care le primesc ...

Psyche spunea...

si eu am luat revista, pentru ca tocmai mi se terminase demachiantul si am zis sa incerc ceva nou. Ei bine, intr-adevar incredibil! Nu am mai avut un demachiant atat de bun.Si cum spuneai si tu, am folosit muuulte si scuuumpe. Pe mine ma fascineaza faptul ca din 3 miscari rimelul este jos si nu imi pierd nici macar o geana! luni primul lucru va fi sa caut revista si sa imi cumpar inca una! excelent.

Anonim spunea...

lotiunea de ardei este foarte buna. si acuma am in baie una!

ce tare!

cred ca imi iau si demachiantul asta.

zuzelor, voi sunteti mai ceva decat un salon de cosmetica!

Zuzele spunea...

@ Simona: am auzit cuvinte frumoase si despre Bioderma, dar nu l-am incercat! Te cred pe cuvant! :) Crema de la Sothys iti place?
@ Ramona: nici eu nu cumpar fara sa incerc inainte, insa au testat-o inainte si mi-au spus ca e excelenta! Am mai avut un demachiant de la Ivatherm si o crema si sa stii ca mi-au placut. Poate la unii functioneaza principiul "daca e romanesc, sigur e prost", dar sa stii ca mie mi-au facut bine produsele Ivatherm. Merita sa incerci lotiunea asta, ca si cadou la The One ca daca nu iti place, macar nu dai 45 de lei pe ea :) Daca nu iti place, ti-o cumpar eu:)

@ Creatrix: hihi ne bucuram ca te-am ajutat, chiar si cu putin! Pai bafta cu revista, poate o mai gasesti ca s-au cam epuizat! Eu am deja 3 :)))

Zuzele spunea...

@ Psyche - asa este! Rimelul este jos din 3 miscari :) si, cel mai important, nu ma ustura ochii deloc, nici chiar atunci cand imbib discheta foarte mult si imi mai intra lotiune in ochi. Imi place foarte mult!

@ Tzipi - sper ca realizezi ca absolut toate produsele cosmetice si nu numai contin multe chimicale, asa cum le spui tu. in realitate sunt compusi fara de care castravetele nu poate deveni demachiant, iar sucul de rosie crema. Ai dreptate! Suntem inconjurati de E-uri, "chimicale", parabeni si cate si mai cate, insa altfel, nu putem supravietui. Nimic din ceea ce mancam, bem, spalam haine, spalam par, piele si ce mai vrei tu nu este natural :( Da-ne cateva sfaturi! Tu cum reusesti sa te tii departe de produsele cosmetice? Ce folosesti mai exact?
PS: nu mai arunca mostrele! colectioneaza-le si ne intalnim peste cateva luni si mi le poti face cadou pentru ca eu sunt mereu deschisa noutatilor si curioasa sa testez cat mai multe produse :)

Alex spunea...

Atentie ! Acesta este un mesaj pentru toate persoanele care s-au saturat de " divele de carton " care apar frecvent la emisiunile Antenei 1 ! O semnatura de la voi ar insemna inlocuirea unei emisiuni cu pitipoance de la Antena 1 cu o emisiune animata de pamflet, in care posibil sa apara astfel de femei, insa parodiate inedit, asa cum sunt ele in realitate, cum e madame Radulescu sau Oana Zavoranu ;)

http://www.petitieonline.ro/petitie-p67316048.html

Mai putine fetite gen Daniela Crudu de la Razvan si Dani, mai multa parodie ! Natia face animatia !

Zuzele spunea...

Alex, daca ar fi sa fiu sincera, ti-as spune ca imi place Daniela Crudu mai mult decat Andreea Marin :)

Alex spunea...

Oricum ce parere ai despre readucerea show-ului pe micile ecrane ?

Gospodina de Criza spunea...

Nu-i rau, Zuzelor. Eu am cautat, dar nu am gasit.Oricum, v-am spus, imi voi face provizii de Lapte Doina, Apidermin, chiar si tinctura de-a voastra imi iau! (Ha,ha,ha! Cum va simtiti, mai ales tu, Gabi, asa "rautacioase"? ufffff! )

Deci, si Creatix stie de ardei! Vedeti ce invatacei buni suntem?

Gospodina de Criza spunea...

Ohhh, daaa, Daniela Crudu e super buna, si sotului ii place. Numai sa nu o auda vorbind! N-ati vazut, nici Dani nu o lasa sa deschida gura prea mult la interviuri. Ea are nisa ei!

Zuzele spunea...

Gospodina, la ce te referi cand spui "rautacioase"?

Anonim spunea...

ati primit bani buni pt asta????

Zuzele spunea...

:)))) Da, ne asigura Ivatherm productia de creme pe 2 ani de zile :)))

Anonim spunea...

si apa termala de la Ivatherm e super misto si cu efecte minunate.Pe cupiloi il dau cu multa apa de la Ivatherm si are tenul ca o piersicuta :-))

Gospodina de Criza spunea...

Iar folosesc subtilitati doar de mine intelese.Cand fierbea dupa o campanie, Zuza G, pe blog. Iar eu eram in flacari.

Tzipi spunea...

Zuzlele, la mine e cam asa : cenusa pentru spalat dintii ( o produc indienii ), sau praf de argila. In loc de crema, unt de sheea, sau unt de cocos, de cacao, ulei de avocado, etc. Veti fi surprinse sa constatati cat de repede se absoarbe in piele si nu lasa pete de grasime : pielea va ramane hidratata toata ziua.
Masca de fata : fructe, petale de trandafir macinate. Demachiant : apa si sapun bio. Scrub : tarate de grau. apa de gura : argint coloidal ( facut in casa ) Masca de par : ulei de cocos in care macarez plante.
Farduri si fond de ten nu folosesc : doar ruj.

Zuzele spunea...

@ Ayandari: iubito, bebelu are piele de piersicuta oricum ca doar e bebel :) de aici si dorinta noastra, a pensionarilor de a avea "piele de bebelus" :)

@ Gospodina: :) am inteles! :)

@ Tzipi : felicitari pentru cosmeticele home made:) am incercat si eu o perioada sa fac fata, insa am cedat din momentul in care am inceput serviciul si n-am mai avut timp pentru mine :(( Mie imi place foarte mult uleiul din germeni de grau! A fost mai bun decat orice crema scumpa ! O sa incerc sa urmez si eu tratamentele tale :) Multumesc pentru sfat!

Anonim spunea...

ce iti place mai exact la uleiul din germeni de grau?Am si eu o sticluta prin casa si as vrea sa o intrebuintez la ceva.astept un raspuns aici:)Ana

Zuzele spunea...

Ana, uleiul hidrateaza foarte foarte bine si, daca masezi corespunzator, nici nu ramane pelicula grasa. Dupa cateva utilizari, o sa vezi ca pielea ta este luminoasa si curata. Plus ca, are efect regenerant si este cel mai puternic antirid, din cate am citit eu pe net.
Apropo, scrie si pe prospect ca daca iti masezi sanii cu el, ar putea creste :)
Uite un link aici cu mai multe amanunte:
http://www.dietetik.ro/articole/1655/beneficiile-uleiului-din-germeni-de-grau.html

Iulia (Ivatherm) spunea...

Cum de nu te-am gasit pana acum, Zuza mea draga? Ha, ha, ha!!! Auzi, v-a asigurat Ivatherm provizia de creme pe 2 ani...BUUUUUnaaaaa!!! Imi place mult comentariul tau si ale fetelor care te citesc, multumim frumos pentru aprecieri, dar si pentru critici. Suntem foarte mandre de Lotiunea Micelara, e unul dintre produsele noastre de mare succes.

Zuzele spunea...

Iulia, suntem incantate de cunostinta!:) Comentariile mele sunt cat se poate de sincere, nu am de ce sa fiu ipocrita si sa spun altceva, mai ales ca nu ma cenzureaza nimeni pe blogul meu:)
Cu adevarat am fost foarte multumita de ceea ce am incercat pana acum de la Ivather!!! Nu m-a dezamagit nimic si sunt tare fericita ca am reusit sa-mi conving multe dintre prietene sa-si indrepte atentia spre standul Ivatherm atunci cand intra intr-o farmacie! Mai mult de atat, multe dintre ele si-au schimbat preferintele si au ales demachiantele, cremele anticelulitice sau produsele pentru plaja de la Ivatherm!:)
Deocamdata eu nu am testat cremele cu protectie solara, in afara uneia pentru fata, cu spf 20. Pana acum mi-au parut prea scumpe pentru bugetul meu, insa o sa fac ceva economie si imi voi cumpara una cu protectie mare pentru ca sunt convinsa ca este foarte buna!
Vezi ca am mai scris si despre crema anticelulitica Resveratrox forte care, de asemenea, m-a cucerit!! sunt la a patra crema si nu ma opresc aici :))

http://divadecarton.blogspot.com/2010/07/imi-place-sucul-nu-coaja-de-portocala.html

Iulia (Ivatherm) spunea...

Draga mea Zuza,
scuze pentru raspunsul intarziat, dar am stat muuuuult in cumpana cum sa raspund, unde sa raspund (pe blogul vostru sau pe blogul Ivatherm), ce sa raspund...Ce cuvinte si ganduri frumoase de la tine, si aici, si pe blogul Ivatherm! Multumim mult, mult...stiu ca sunt sincere. :)De ce in cumpana? Pentru ca n-am stiut cum sa fac...Sa-ti explic! Atunci cand am 'pornit' blogul Ivatherm, noi am stabilit ca vom pastra mesajul sau de beauty si sanatate si vom cauta sa aducem pe blogul nostru cititoarele interesate de Ivatherm sau de ingrijirea corporala in general. Nu spun ce m-a bucurat faptul ca blogul Ivatherm este de acum pe blogul vostru care are o vizibilitate apreciabila, dar si cat de mult ma intristeaza faptul ca nu pot face acelasi lucru pentru tine, asezand link-ul vostru pe blogul nostru. Poate ca este situatia unica de pana acum cand ne-am fi gandit sa facem o exceptie (asa de mult ne-au placut impresiile tale despre produsele Ivatherm) si sa asezam un link ce nu apartine unui blog de beauty ori de sanatate. Precedentul insa ar fi 'ruinat' pe viitor politica noastra de blog, careia ne dorim sa-i ramanem fidele.
Te rog sa te gandesti totusi serios la inaugurarea unei rubrici de beauty pe blogul Diva de carton. Cu talentul si 'ochiul' vostru vigilent asezat pe vedete ar avea mare succes, sunt sigura, si in abordarea acestei teme.
Tinem legatura, draga mea!Raman a voastra fidela cititoare, Iulia

Zuzele spunea...

Iulia, baby, dar aici pe Dive avem rubrica de beauty!:) Nu in fiecare zi, insa frecvent povestesc fetelor despre produsele incercate de mine, despre ultimele aparitii cosmetice, dar si dezamagiri intalnite de noi pe rafturile luxoase ale magazinelor de beauty! Vorbim si despre par, si despre unghii, dar si piele sau farduri!:)
Avem si articole despre tratamente naturiste, solutii ieftine si bune de la Plafar, intotdeauna testate. Niciodata nu am oferit sfaturi fara ca noi sa le urmam inainte! Nu ne-am permite sa mintim cititorii si nici sa-i ghidam pe cai gresite!
Asa cum ai vazut, blogul nostru este ca un bazar cu de toate, si barfe, si stiri mondene, pareri personale despre una si alta, frumusete, sanatate, teatru, film, dar si impresii din vacante si locuri frumoase vizitate de noi.
Multumim ca ne vizitezi! Pupici:*

Anonim spunea...

Ce pot spune eu despre ea?

- eu am tenul normal spre uscat, usor sensibil

- mirosul este unul placut – l-as asocia cu mirosul ierbii strivite intre degete; se simte si un iz de parfum sintetic spre final, dar per total e placut

- am imbibat o discheta demachianta si am incercat sa curat machiajul – nimic sofisticat – fond de ten + fard + rimel; cand pielea mea a intrat in contact cu lotiunea am simtit un mic disconfort – parca ma ustura un pic pielea; cand am aplicat-o pe toata fata am sesizat ca zona din jurul ochilor nu prea o agreeaza, si nici pometii; simt o usoara senzatie de usturime, asa ca toleranta oculara excelenta pica

- la capitolul demachiere nu pot sa spun ca sta grozav – nu a curatat in totalitate rimelul, desi nu era unul rezistent la apa; a fost nevoie sa il curat ulterior cu un alt demachiant; prin urmare nu cred ca are puterea sa stearga machiajul rezistent la apa;

- dupa ce s-a uscat pe fata, am inceput sa simt o senzatie de mancarime la nivelul intregii fete si senzatia de piele uscata; cand am pus mana pe fata am constatat ca este lipicioasa - am facut chiar si un test – un post it fara adeziv pe el s-a lipit cu succes de frunte;

- am fost rabdatoare si am mai asteptat un pic, sa vad ce se intampla – pielea a ramas in continuare lipicioasa si uscata; pana nu m-am spalat pe fata cu apa nu am scapat de ea;

Concluzii:

Nu o recomand persoanelor cu piele uscata si sensibila. Am auzit o multime de persoane multumite de acest produs, dar eu nu ma numar printre ele. Nu mi se pare eficienta ca demachiant, prin urmare nu vad la ce ar putea fi folosita.

Irene spunea...

era varianta full size ?:O

Zuzele spunea...

@ Irene, da, era varianta full size - 250 ml ! Acum au vazut revista The One (parca) cu o sticluta mica, de 100 ml :(

bilabila1 spunea...

eu am tenul gras, si foarte mult timp am cautat o lotiune tonica care sa fie potrivita cu tenul meu. Dupa ce am ajuns la medic cu o problema legata de pielea capului, am intreb ce imi recomanda pentru tenul meu, sa controlez excesul de sebum si sa nu imi apara cosuri.
Mi-a recomandat sa caut lotiune tonica naturala cu arbore de ceai (tea tree oil) si hamamelis, fara alcool de la Thursday Plantation.
Dar inainte de lotiunea tonica, sa folosesc spuma naturala de spalat pe fata pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai. Dupa cele doua produsele, spuma si lotiunea tonica, pentru ca imi usuca tenul, folosesc tot de la firma asta, Crema hidratanta naturala pentru fata cu arbore de ceai, ulei de macese si vitamina E.
Efectele se vad, de cand am inceput sa folosesc aceste produse de ingrijire a tenului si sunt tare multumita. Tenul e mai curat, fara cosuri sau puncte negre, iar excesul de sebum e in sfarsit sub control.

Mara Daniliuc spunea...

Și totuși, ce ai alege intre aceasta și cea de la LRP? Te întreb pt ca am văzut oferte 1+1 gratis la ambele loțiuni micelara și nu am știut pe care sa o aleg. Pe de o parte, as alege Ivatherm, insa pe de alta ma tentează LRP.
Dacă.nu ai încercat-o pe cea de la La Roche-Posay, poate ai avut-o cândva pe cea de la Avene (sunt curioasa de aceasta) .
Aștept un.răspuns :**

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search